Pályázat 2019

A TEHETSÉGES DEBRECENI FIATALOKÉRT
KÖZALAPÍTVÁNY

PÁLYÁZATI HIRDETMÉNYE

A Tehetséges Debreceni Fiatalokért Közalapítvány Kuratóriuma pályázatot hirdet olyan tehetséges, 14-19 év közötti debreceni fiatalok részére, akik a tudomány, a művészet, a technika, az oktatás, a sport vagy egyéb területen komoly teljesítményt értek el, s tehetségük további kibontakoztatásához, képességeik bizonyításához támogatást érdemelnek.

A Közalapítvány az alapító szándékát figyelembe véve egyéni ösztöndíjat adományoz az alábbiak szerint:

EGYÉNI ÖSZTÖNDÍJ: egy darab IT eszköz. Ezt az ösztöndíjat egyszeri juttatásként ítéli oda, mely által a Közalapítvány hozzájárul a kimagasló egyéni teljesítmény eléréséhez.

A pályázatot a kuratórium évente egyszer hirdeti meg.
A díjkiosztó ünnepségre 2019. április 11-én kerül sor.

A PÁLYÁZAT BEÉRKEZÉSÉNEK HATÁRIDEJE:
2019. március 22. 14:00 óra

A Közalapítvány szempontjából tehetséges fiatalnak az tekintendő, aki a művészetben, a tudományban, az oktatásban, a technikában, a sportban vagy egyéb szakterületen rendkívüli és kimagasló tevékenységre képes, és azt eredményeivel már nyilvánvalóvá tette.

A közalapítvány szempontjából debreceni fiatalnak az tekintendő, aki az alábbi sorrendiség szerint:
- debreceni lakos,
- a városban köznevelési intézmény tanulója,
- teljesítménye Debrecenhez kötődik.

Pályázni csak az erre a célra rendszeresített formanyomtatványon lehet, amelyek az Új Városháza (Debrecen, Kálvin tér 11.) 3. sz. ügyfélszolgálati ablakánál vehetők át, vagy letölthetők a https://www.debrecen.hu/hu/debreceni/osztondijak-palyazatok honlapról. A pályázatokat a Kulturális Osztálynak címzetten, 2 példányban kell benyújtani. Postacíme: Debrecen Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Kulturális Osztály, 4026 Debrecen Kálvin tér 11.
A pályázattal kapcsolatosan részletes információ kérhető az 52/517-707 telefonszámon, továbbá a koteles.andrea@ph.debrecen.hu email címen.

A pályázat dokumentumai megtekinthetők itt ⇒.

Debrecen, 2019. február 26.

Pappné Gyulai Katalin
Tehetséges Debreceni Fiatalokért