Pályázat 2016

A TEHETSÉGES DEBRECENI FIATALOKÉRT KÖZALAPÍTVÁNY

PÁLYÁZATI HIRDETMÉNYE 2016.

A Tehetséges Debreceni Fiatalokért Közalapítvány Kuratóriuma pályázatot hirdet olyan tehetséges, 14-19 év közötti  debreceni fiatalok részére, akik a tudomány, a művészet, a technika, az oktatás, a sport és egyéb területeken komoly teljesítményt értek el, s tehetségük további kibontakoztatásához, képességeik bizonyításához támogatást érdemelnek. A támogatást Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata biztosítja az általa létrehozott közalapítvány közreműködésével.

A közalapítvány az alapító szándékát figyelembe véve egyéni ösztöndíjat adományoz az alábbiak szerint:

egyéni ösztöndíj: egy darab táblagép. Ezt az ösztöndíjat egyszeri juttatásként itéli oda, mely által a közalapítvány hozzájárul a kimagasló egyéni teljesítmény eléréséhez.

A pályázatot a kuratórium évente egyszer hirdeti meg.
A díjkiosztó ünnepségre 2016. április 11-én kerül sor.

A PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSÁNAK HATÁRIDEJE:
2016. március 21. 16:00 ÓRA!

A közalapítvány szempontjából tehetséges fiatalnak az tekintendő, aki a művészetben, a tudományban, az oktatásban, a technikában, a sportban és egyéb szakterületen rendkívüli és kimagasló tevékenységre képes, és azt eredményeivel már nyilvánvalóvá tette.

A közalapítvány szempontjából debreceni fiatalnak az tekintendő, aki az alábbi sorrendiség szerint:
- debreceni lakos,
- a városban közoktatási intézmény tanulója ,
- teljesítménye Debrecenhez kötődik.

Pályázni csak az erre a célra rendszeresített formanyomtatványon lehet, amelyek az Új Városháza (Debrecen, Kálvin tér 11.) 3. sz. ügyfélszolgálati ablakánál vehetők át, vagy letölthetők az www.debrecen.hu internet címről, vagy közvetlenül innen. A pályázatokat a Kulturális Osztálynak címzetten, 2 példányban kell benyújtani. Postacíme: Debrecen Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Kulturális Osztály, 4026 Debrecen Kálvin tér 11.
A pályázattal kapcsolatosan részletes információ kérhető az 52/517-707 telefonszámon, továbbá koteles.andrea@ph.debrecen.hu email címen. A pályázat dokumentumai megtekinthetők itt ⇒.

Debrecen, 2016. február 11.

Dr. Ábrahám László

Tehetséges Debreceni Fiatalokért Közalapítvány Kuratóriumának Elnöke